TENTEN HUREN IN V 0499-476377

Tenten-huren, Podium-huren en Eventchalets huren bij Algonkin Verhuur. (Zie ook www.kerstmarktchalets.be en www.easysetupchalets.com)

Pagodetenten huren in bij Algonkin Verhuur.

Alu-frametenten, partytenten, feesttenten huren in bij Algonkin tentenverhuur. Verhuur.

Kerstmarktchalets, kersthutjes, Evenementenchalets (Eventchalets) huren bij Algonkin Verhuur.

Podium, podiumtenten en theatertenten huren in bij Algonkin Verhuur.

Tuinoverkappingen en tentvloeren huren in bij Algonkin Verhuur.

Ballastblokken, betonblokken, Ballast Blocks huren bij Algonkin Verhuur.

Tentenverhuur, Podiumverhuur, Ballastblokkenverhuur en Eventchaletsverhuur bij Algonkin Verhuur.

 Schijndel

Party-verhuur Algonkin Tentenverhuur Algonkin Chaletsverhuur Algonkin Copyright Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. www.algonkin.nl Eventchalets. ©Algonkin-tentenhuur www.algonkin.nl oliebollen verkoopkraam. ©Algonkin-tentenhuur www.algonkin.nl Feesttent 8m breed.raamzeilen zijn een optie. ©AlgonkinVerhuur www.algonkin.nl Inrichting Pagodetent. ©Algonkin-tentenhuur www.algonkin.nl Evenementpodium 10m breed. ©Algonkin-tentenhuur www.algonkin.nl Betonblokken, Ballastblokken.©Algonkin-tentenhuur www.algonkin.nl ALGONKIN-VERHUUR ©www.algonkin.nl

Tentenverhuur Algonkin is een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van pagodetenten, alu-frame partytenten en alu-hallen in alle afmetingen en voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een tent voor een zakelijk of  particulier feest, een bruiloft, personeelsfeest, opening, beurs of festival. Wij beschikken over transport en opbouwmogelijkheden voor de huur van tenten in uw omgeving. De gehele aankleding van uw tent kunnen wij, in samenwerking met vaste partners, ook voor u verzorgen.

Tentenverhuur Algonkin verhuurt schitterende pagodetenten in elke regio. Pagodetenten zijn echte eye catchers. Als u wilt adviseren wij  u over de inrichting van de tent én de plaatsing van de tent, zodat deze echt in het oog springt op uw evenement. Onze pagodetenten zijn te plaatsen met en zonder systeemvloeren.  U kunt uw gehuurde tent geheel naar wens aankleden en voorzien van bijvoorbeeld verwarming, verlichting, toiletten, inrichting, decoratie en catering. 


Onze alu-frame partytenten (bruiloft-tenten) zijn in de volgende breedtematen: 8 m, 10 m en 15 m breed. De tenten kunnen in lengte oplopen tot  3 of  5 meter en zijn ook te huur met raamzeilen. Alu-frame partytenten zijn ideale tenten om bij u achter in de tuin te plaatsen voor een groot  feest of bruiloft. De tenten worden ook vaak gehuurd voor openingen en kunt u desgewenst ook uit laten voeren met raamzeilen, vaste deuren, nooddeuren en Opac dakzeilen (niet licht doorlatend). 


Wij zijn als verhuurbedrijf al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van kerstmarkten, braderieën, kermissen en zomerevenementen  in Nederland, België en Duitsland. Onze evenementenchalets brengen sfeer en geven een zeer professionele uitstraling voor bijvoorbeeld uw kerstmarkt. Uw klanten en hun publiek zullen dit zeer waarderen. Wij zijn ook te vinden via  www.kerstmarktchalets.com


Tentenverhuur Algonkin verhuurt ook opvallende podiumtenten voor allerlei soorten feesten, en festivals. Tenten met zwarte zijzeilen en een Opac dak (niet lichtdoorlatend) kunnen bijvoorbeeld uitstekend gebruikt worden voor een theater-of bioscooptent. Met zijhoogtes van 3m kunnen er ook tribunes worden geplaatst in deze tenten. 


Om uw tuin te overkappen zijn er vele mogelijkheden en verschillende afmetingen die kunnen variëren van  5,5m x 2,5m tot wel 40m breed (of lang? diep?). Met deze  fraaie tuinoverkappingen zorgen wij voor een bijzondere invulling van uw feest en dat met.een uitstraling die u vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Tentenverhuur Algonkin zorgt voor een sfeervolle aanblik die uw feest tot iets speciaals maakt. 

 


Veiligheid is een zeer belangrijk onderdeel van elk evenement. Om het vastzetten van borden, zuilen, tenten en (weg-)afzettingen gemakkelijk en veilig te maken, verhuren wij verschillende soorten ballastblokken vanaf 300 kg. Met onze terreinheftruck kunnen wij de betonblokken op de goede plaats zetten. De blokken zijn ook voor langere perioden te huur. 


Tentenverhuur Algonkin is hét adres om tenten, podia, ballastblokken en eventchalets te huren voor alle privé gelegenheden én openbare evenementen. Voor kermis, jaarmarkten, festivals en ook voor úw evenement. U kunt direct een offerte aanvragen bij Tentenverhuur Algonkin. 

 


Feesttenten PAGODETENTEN KERSTMARKTCHALETS PODIUM BALLASTBLOKKEN EVENTCHALETS Tentenhuren. Vele tentmaten zijn te huur bij Algonkin-Verhuur Pagodetenten huren Inrichting pagodeten Podium 5m x 10m  met trap. AlgonkinVerhuur Copyright Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. www.algonkin.nl TUINOVERKAPPINGEN

Bezoek ook:

www.algonkin.nl sitemap

www.kerstmarktchalets.com

www.123chalets.com

www.easysetupchalets.com

Tentenverhuur


Correspondentieadres:

Algonkin Tentenverhuur

Planetenlaan 58

5694TR Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377

Bedrijfsadres:

Algonkin Tentenverhuur

Ekkersrijt 3106a

5692CC Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377


Huurvoorwaarden

Offerte aanvraag

Contact

info@algonkin.nl

+31 499 476377



18-10-2016

Copyright©Algonkin vof,

Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum
Copyricht Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. www.algonkin.nl Oliebollenkraam ook te zien in de Efteling.
Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum
Tuinoverkappingen www.algonkin.nl Ballastblokken www.algonkin.nl Kerstmarktchalets, eventchalets www.algonkin.nl