Bezoek ook:

www.algonkin.nl sitemap

www.kerstmarktchalets.com

www.123chalets.com

www.easysetupchalets.com

Tentenverhuur


Correspondentieadres:

Algonkin Tentenverhuur

Planetenlaan 58

5694TR Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377

Bedrijfsadres:

Algonkin Tentenverhuur

Ekkersrijt 3106a

5692CC Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377


Huurvoorwaarden

Offerte aanvraag

Contact

info@algonkin.nl

+31 499 47637718-10-2016

Copyright©Algonkin vof,

Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum
Copyricht Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. www.algonkin.nl Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. ©Copyright www.algonkin.nl

Beschikt u over voldoende ruimte? Geeft u uw feest graag een originele en persoonlijke touch? Kies dan voor een Alu-feesttent. U past de grootte van de tent aan, aan het aantal gasten, het meubilair en een orkest/dj.

De aankleding kan al starten met velum tegen het dak en tapijttegels. Door bedrijven die gespecialiseerd zijn in verdere aankleding kan dit model tent naar iedere wens worden ingericht.


Feesttenten, Constructietenten

Tentenverhuur Algonkin is hét adres om tenten, podia, ballastblokken en eventchalets te huren voor alle privé gelegenheden én openbare evenementen. Voor kermis, jaarmarkten, festivals en ook voor úw evenement. U kunt direct een offerte aanvragen bij Tentenverhuur Algonkin. 

Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. ©Copyright www.algonkin.nl Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. ©Copyright www.algonkin.nl
Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum