Evenementenchalets

Evenementenchalets zijn er voor alle jaargetijden in een traditionele uitvoering of met een zomerse uitstraling. Met onze Chalets, Kersthuisjes, Blokhutten, Plooichalets, Kerstmarktchalets, Vouwchalets, Kerstmarktkramen en Eventchalets heeft uw evenement een uitstekende basis.

Uw kerstmarkt of evenement staat als een huis met chalets van AlgonkinVerhuur.


Verkoopchalets, Eventchalets met zomerse uitstraling. ©AlgonkinVerhuur www.algonkin.nl

Voor het organiseren van een kerstmarkt is dit bijna het belangrijkste onderdeel van een kerstevenement. Verkopers van producten willen al lang weten hoe hun planning is.

U kunt ook de organisatie uit handen geven aan speciale bureaus. De chalets geven een warme sfeer. Het is ook belangrijk om een planning te maken voor meerdere jaren omdat een evenement moet groeien naar regionale en landelijke bekendheid. Bespreek met ons alle mogelijkheden en vraag een offerte aan om van uw evenement een geslaagd evenement voor jaren te maken.

Algonkin is hét adres om tenten, podia, ballastblokken en eventchalets te huren voor alle privé gelegenheden én openbare evenementen. Voor kermis, jaarmarkten, festivals en ook voor úw evenement.

Chalets voor beurzen, ijsbanen, schaatsbanenen braderieen  ©AlgonkinVerhuur www.algonkin.nl Zomermarkt voor 1000 zonnen televisie Belgie ©AlgonkinVerhuur www.algonkin.nl

Omdat alle evenementenchalets standaard voorzien zijn van een uitgiftebalie, verhoogde vloer en een afsluitbare deur (met eigen hangslot), zijn de chalets direct inzetbaar voor verhuuractiviteiten. 

Offerte aanvraag

Op veel kerstmarkten en evenementen staan chalets van “Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin”. Zorg dat ook uw kerstmarkt of ander evenement die professionele en aantrekkelijke uitstraling krijgt. Vraag nu een offerte aan!

Tot ziens op de “Kerstmarkt”. 


Op tijd een start maken.

Kerstmarktchalets, kersthuisjes, Kerstmarktkramen, Kassa-huisjes, Easy set-up chalets, Evenementenchalets, en Event-chalets huren voor Kerstmarkten en Kerstevenementen.

Kerstmarktchalets, evenementenchalets, kersthuisjes, eventchalets, easy-set-up-chalets. Algonkin vof. ©Copyright www.algonkin.nl

Bezoek ook:

www.algonkin.nl sitemap

www.kerstmarktchalets.com

www.123chalets.com

www.easysetupchalets.com

Tentenverhuur


Correspondentieadres:

Algonkin Tentenverhuur

Planetenlaan 58

5694TR Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377

Bedrijfsadres:

Algonkin Tentenverhuur

Ekkersrijt 3106a

5692CC Son en Breugel

Nederland

+31 499 476377


Huurvoorwaarden

Offerte aanvraag

Contact

info@algonkin.nl

+31 499 47637718-10-2016

Copyright©Algonkin vof,

Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum
Copyricht Tentenverhuur, Podiumverhuur en Chaletverhuur Algonkin vof. www.algonkin.nl
Home Tenten Podia Chalets Ballastblokken Offerte Contact Fotoalbum