Tentenverhuur Algonkin verzorgt voor u de verhuur van onder andere pagodetenten.

Deze schitterende tenten kunnen gehuurd worden vanuit iedere regio. U kunt ervoor kiezen de pagodetent te laten plaatsen met of zonder systeemvloer. Één ding is zeker: dit wordt dé eyecatcher van uw evenement! Om de inrichting van de tent compleet te maken worden deze verhuurd met de mogelijkheid om verwarming, verlichting, toiletten, inrichting, decoratie en catering toe te voegen.

De pagodetent van Algonkin heeft een vierkant grondoppervlak. De afmeting van de meest gangbare pagodetent is 5×5 meter, maar wanneer u meer ruimte beschikbaar heeft kunnen meerdere tenten aan elkaar geschakeld worden. Ook kan de pagodetent prima geschakeld worden aan bijvoorbeeld een alu-tent. In de zijwanden van de pagodetent zitten boogvensters en de zijwanden zijn tevens gemakkelijk open en dicht te schuiven. Door de vrijdragende overkapping van de pagodetent is er alle ruimte voor een inrichting naar uw wens. De pagodetent is uniek in zijn soort en kan ingezet worden op de meest uiteenlopende evenementen.

De gehele aankleding van uw tent kunnen wij, in samenwerking met vaste partners, ook voor u verzorgen. Denk hierbij aan de inrichting en aankleding van de tent, meubels, bar, etc. Of het nu gaat om een zakelijk of particulier feest, een bruiloft, een opening, een beurs, een festival of een personeelsfeest: wij zijn hét adres voor het huren van pagodetenten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem gerust contact met ons op via de website en wie weet tot snel!

Terugbelverzoek

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bel ons vandaag nog!

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte