Feesttenten verhuur

Voor het huren van onder andere feesttenten bent u bij Tentenverhuur Algonkin aan het juiste adres. Bij Algonkin bieden wij u de mogelijkheid om alu-feesttenten en constructietenten te huren. Heeft u voldoende ruimte en wilt u uw feest een persoonlijke touch geven? Heeft u een groot feest, een bruiloft of een opening? Dan is de alu-feesttent perfect voor u! U kunt zelf het formaat van de feesttent kiezen en aanpassen aan de ruimte die beschikbaar is. De binnenkant van de tenten kan bekleed worden met een binnen hemel tegen het dak en tapijttegels op de vloer. Onze feesttenten zijn ook te huur met raamzeilen. Voor verdere aankleding van de tent kunnen hiervoor gespecialiseerde bedrijven ingeschakeld worden.

Wij verhuren in verschillende maten en lengtes. Onze tenten zijn beschikbaar in drie verschillende breedtes: 5 meter, 8 meter en 10 meter. De lengte van de tenten is onbeperkt, waardoor wij aan de verschillende behoeften van klanten kan voldoen. Of het nu gaat om een klein tuinfeestje of een groot evenement, wij kunnen een tent leveren die aan uw behoeften voldoet.

Weet u niet zeker welk soort tent geschikt is voor uw feest of aangelegenheid? Wij helpen u graag bij het informeren naar de mogelijkheden. Van kleine overkappingen tot tenten van 40 meter lengte of meer: bij ons is alles mogelijk! Op onze website kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen via ons contactformulier.

Terugbelverzoek

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bel ons vandaag nog!

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte