Tentenverhuur Algonkin is al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van kerstmarkten, braderieën, kermissen en zomerevenementen in Nederland, België en Duitsland.

Onze evenementenchalets kunnen voor zowel in de zomer als in de winter ingezet worden. Denk hierbij aan chalets in traditionele uitvoering voor bijvoorbeeld een kerstmarkt, of chalets met een meer zomerse uitstraling voor een beurs, braderie of kermis. Al onze evenementenchalets zijn voorzien van een uitgiftebalie en aan de deur kan een hangslot aangebracht worden. Daarnaast kunnen de chalets ook voorzien worden van verlichting en dubbel stopcontact met aardlekschakelaar.

Wij bieden drie verschillende modellen chalets aan: model A, B en C (foto’s zie website). Model A is een wat traditioneler chalet, geschikt voor een traditionele winterse uitvoering of met een frisse zomerse uitstraling. Model B is vooral geschikt voor een kerstmarkt of tuinbeurs met een zeer snelle opbouwtijd van slechts 5 minuten. Model C valt op door de moderne uitstraling. Deze chalets zijn wit met een grijs of bruin dak. Wilt u meerdere chalets aan elkaar? Dat kan! Model A en C kunnen aan elkaar gekoppeld worden. De werkruimte kan daardoor uitgebreid worden. Daarnaast kunnen op deze modellen logoborden of reclameborden geplaats worden: Algonkin verzorgt deze borden ook voor u.

Dit zijn de afmetingen van de chalets (afbeelding: zie website):

  • diepte buitenwerk: 200 cm
  • breedte voorfront: 280 cm
  • zijhoogte: 200 cm
  • doorloophoogte: 200 cm
  • afdak: 100 cm

Op onze website kunt u een offerteaanvraag invullen voor één of meerdere van deze chalets. Wij kijken ernaar uit u te helpen met onze mooie chalets en we zien u graag op uw beurs, kerstmarkt, braderie of evenement. Uw kerstmarkt of evenement staat als een huis met chalets van Algonkin!

Terugbelverzoek

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bel ons vandaag nog!

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte